ANNEX II. CONDICIONS D’ACCEPTACIÓ DE DONACIÓ DE FONS

La persona qui subscriu, ……………………………., fa un donatiu de llibres de forma irreversible i sense esperar cap mena de contraprestació a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, actuant en nom propi i amb facultat per fer donació com a propietari/ària.

La modalitat de cessió és en ple domini, amb caràcter indefinit i sota les condicions següents:

  1. El fons acceptat pot ser incorporat a la biblioteca receptora, a d’altres biblioteques del sistema bibliotecari de Catalunya o a entitats i organitzacions de l’àmbit de referència de la biblioteca.

  1. El fons que no s’accepti serà donat a institucions sense ànim de lucre amb qui la Diputació de Girona tingui convenis de col·laboració. La Diputació de Girona és la responsable del seu transport.

  1. Sobre l’avaluació del fons de la donació, el donant entén que els tècnics seguiran les directrius de les institucions competents en matèria de serveis regionals de suport a la lectura pública (Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona) i es tindrà en compte la vigència i l’actualitat de les obres i/o el seu valor patrimonial.

  2. El donant accepta que els llibres de text, els documents en mal estat de conservació, les revistes, les enciclopèdies generals puguin ser no acceptades o de ser-ho, la seva fi pugui ser el reciclatge o arribar a mans d’altres particulars.

  3. El donant també consent que l’acceptació d’un fons no pressuposi la seva integració indefinida. En acabar la vida útil d’un document, la Biblioteca o les organitzacions receptores poden procedir a la seva retirada d’acord amb el procediment habitual aplicat als seus propis fons.

Per la qual cosa, el donant reconeix a la institució receptora la facultat d’establir els criteris de tractament específic i d’avaluació i tria més adequats a fi de garantir la millor gestió, preservació i ús del fons objecte de donació.

Ha llegit i accepta les condicions de donació

Signatura

Nom del donant:_____________________________________________________

DNI/NIE: ___________________________

Data: ______________________________

Adreça postal de contacte: _____________________________________________

Adreça electrònica de contacte: _________________________________________

Telèfon: ___________________________________________________________

Descarregar document

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s